Kjøpe bolig meny

Vi kan hjelpe deg med boligdrømmen - når andre banker sier nei

SAGA FINANS AS

Er du selvstendig næringsdrivende, prosjektansatt eller vikar? Eller kanskje har du pådratt deg betalingsanmerkninger? Da kan det være vanskelig å få boliglån hos de tradisjonelle bankene. Vi hjelper deg med å se på på mulighetene.

Finansieringsbevis


Med et tilsagn om at du får lån til en bolig gjennom oss, har du betydelig større muligheter til å vinne en budrunde.

 

Hvis du er usikker på om du vil få innvilget lån, kan du få et finansieringsbevis av oss. Det innebærer at vi på forhånd gjør en vurdering om hvor mye du kan låne og hvilken type bolig du har råd å låne til. Kontakt oss, så hjelper vi deg med dette.

Kjøpe bolig


Det å kjøpe bolig er en av de største private investeringene du gjør i livet. Det er derfor viktig at det blir riktig fra begynnelsen. Derfor innvilger vi bare boliglån når vi ser at du som søker har råd.

Det er imidlertid ikke det samme som at vi krever fast arbeid eller en plettfri kreditthistorikk. Vi ser i stedet på hvor du står i livet i dag og bedømmer din betalingsevne ut fra dine personlige forutsetninger og fremtidige betalingsevne.

I prinsippet kan du låne til en hvilken som helst type bolig, så lenge den ligger i Norge. Det som kan variere er egenkapitalen, det vil si hvor stor del av kjøpesummen du selv må legge inn i boligen.

Vilkår for å få lån gjennom oss


Må stille bolig eller fritidsbolig som sikkerhet

Markedsverdi på boligen må være over 750 000 kr

Må stille minimum 15% av kjøpesum i egenkapital

26 ÅRS erfaring


Saga Finans er uavhengige låne- og forsikringsmegler, Vi har gjennom mange år blitt eksperter på alle typer boliglån. Våre rådgivere kommer fra landets største banker og har god erfaring fra alle mulige typer saker. Vi samarbeider med flere finans- og forsikringsinstitusjoner, noe som gjør at vi kan skreddersy den løsningen som er best tilpasset dine finansieringsbehov. Våre tjenester er gratis for deg som kunde og vi vil alltid jobbe for å finne den løsningen du ønsker - vi er ikke eid av noen bank.

KJØPE BOLIG


Å kjøpe bolig er en viktig hendelse i livet, og det er mye å tenke på. Vi hjelper deg med boliglån og å komme i mål med boligdrømmen!

REFINANSIERING


Når du refinansierer et banklån tar du opp et nytt lån for å betale ned det lånet du allerede har. Har du planer om å pusse opp eller bygge på boligen kan en refinansiering gjøre det mulig.

MELLOMFINANSIERING


Mellomfinansiering kan brukes ved midlertidige situasjoner, som for eksempel å finansiere kjøp av ny bolig før du selger din eksisterende. Du kan velge å betale renter i låneperioden.

Hold deg oppdatert..................

Følg oss på sosiale medier

Saga Finans AS (Org nr 919 480 424)

(0047) 93 49 95 22